Relax jóga nidra | lélekHANG meditáció

A jóga nidra (vezetett jógikus mélyrelaxáció)  tudománya a tantrákból származik,  Szvámi Szatyananda Szaraszvati rendszerezte és strukturálta újra mindannyiunk számára az ősi tantrikus szentiratok gyakorlatai alapján. 

A jóga nidra egy különleges mélyrelaxációs módszer, melynek segítségével teljes fizikai, mentális és emocionális relaxáció érhető el, ugyanakkor alkalmazhatjuk az önismereti úton is személyiségünk, szemléletük, karakterünk fejlesztésére a védikus és tantrikus kutúrában egyaránt használatos többezer éves szankalpa (pozitív megerősítések)  programja segítségével.  Használjuk ezt a csodás és hatékony lehetőséget, amit kaptunk!

 

 NARADA RELAX JÓGA NIDRA & LÉLEKHANG MEDITÁCIÓS ESTEK PROGRAMJA

A Narada relax jóga nidrá és lélekHANG meditációs esteken az ősi jóga nidra módszerét hangtál meditációs koncerttel, mélyrelaxációs- és vizualizációs gyakorlatokkal, csakrameditációval, chakraSOUND© meditációval valamint kis jógafilozófiával, jógapszichológiával hangoljuk össze.

A résztvevők kényelmes nyugágyakban vagy matracokon fekvő helyzetben savászanaban helyezkednek el. A teremben nincs teljesen sötét, pár mécses és sólámpa árasztja meghitt fényét ősbizalmat és békét sugározva a térben.  A hangtálak meditatív hangja olyan pihentető,  relaxív állapotba repít, ahol bár ébren vagyunk, testük és tudatunk teljesen ellazult. Nincsenek emóciók, gondolatok, csak az elme mező lecsendesedett közege tükrözi vissza a benső csend és tudatosság zavartalan áramlását.  

A NARADA RELAX JÓGA NIDRA ÉS LÉLEKHANG MEDITÁCIÓ HATÁSAI

A hangtálak kifinomult rezgésével mélyített jóga nidra és lélekHANG meditációs estek támogatják a kiegyensúlyozott, és tartalmas mindennapjaink megteremtését. Rendszeres gyakorlással fejlődik stresszkezelésünk, nő a fizikai és szellemi teljesítőképességünk, javul az alvásminőségünk,  erősödik benső egyensúlyunk, optimalizálódik akaraterőnk, önuralmunk valamint tanulási- és  koncentrációs készségünk (dháranánk).  1 óra jóga nidrá pihentető ereje gyakorlással akár  4 óra mély alvásnak feleltethető meg.   

A Narada relax jóga nidra és lélekHANG meditációs esteken, illetve hanganyagainkkal, albumainkkal  e csodás hatásokat szeretnénk még közelebb vinni mindazokhoz, akik életminőségüket természetes ősi  és 21. századi módszerekkel szeretnék fejleszteni.  Szeretettel várunk!

A Peter HESS Institute által készíttetett és bemért hangtálak meditatív rezgése  a jóga nidra (jógikus mély relaxáció) több ezer éves módszerével egyesítve visszaállítja a test és a tudat őseredeti harmóniáját, valamint elősegíti a teljes fizikai, mentális és érzelmi relaxációt.   Mély ellazulás, az egész napos intenzív szellemi és/vagy testi erőfeszítés után.

jóga nidra egy különleges és hatékony eszköz a hétköznapok testi-mentális harmóniájának kialakításában. Akik beemelik ezt a módszert a mindennapjaikba, hamarosan mélyreható változást tapasztalnak az alvásuk minőségében, a tanulás, koncentráció (dharana) és memória fejlődésében, valamint a stresszkezelési készségekben. 

A jóga nidra megfelelő gyakorlássak képessé tesz minket az elme tudattalan részéből érkező intuíciók vételére. Ez az állapot az alapja az ihletettségnek, a inspiratív művészi képességeknek és az intuíciónak és a legkreatívabb tudományos felfedezéseknek.
Gyakoroljunk együtt! 
 
Instruktor: Bakos Judit Eszter Ph.D, mantraénekes, YA-RYT 500 minősített jógatanár, relax jóga nidra instruktor
 

RELAX JÓGA NIDRA & LÉLEKHANG MEDITÁCIÓS PROGRAMOK HANGTÁLAKKAL

KLIKK IDE | KONCERT ÉS RENDEZVÉNYEK

Saját relax- jóga nidra gyakorláshoz hanganyagok: KLIKK IDE!

Fejlődj Patanjali Jóga Szútráival mélyrelaxációban: KLIKK IDE!