Relax jóga nidra | hangtálak | lélekHANG meditáció

A rendszeres relax jóga nidra (= vezetett jógikus mélyrelaxáció) valamint a megfelelően kalibrált hangtálak rezgése egymás hatását támogatva  javítják a stresszkezelést, és az alvás minőséget, erősítik a koncentrációt, fejlesztik a memóriát valamint, növelik az állóképességet, és az erőnlétet valamint támogatnak az önismeret útján.

1 óra jóga nidrá pihentető hatása rendszeres gyakorlással akár 3,5 - 4 óra mély alvásnak feleltethető meg. 

A jóga nidra (vezetett jógikus mélyrelaxáció)  tudománya a tantrákból származik,  Szvámi Szatyananda Szaraszvati rendszerezte és strukturálta újra mindannyiunk számára az ősi tantrikus szentiratok gyakorlatai alapján. 

A jóga nidra egy különleges mélyrelaxációs módszer, melynek segítségével teljes fizikai, mentális és emocionális relaxáció érhető el, ugyanakkor alkalmazhatjuk az önismereti úton is személyiségünk, szemléletük, karakterünk fejlesztésére a védikus és tantrikus kutúrában egyaránt használatos többezer éves szankalpa (pozitív megerősítések)  programja segítségével.  Használjuk ezt a csodás és hatékony lehetőséget, amit kaptunk!

 

Mi történik veled a relax jóga nidrán? 

A résztvevők kényelmes nyugágyakban, vagy matracokon fekve savászanaban vesznek részt a programon. A teremben nincs teljesen sötét, pár mécses és sólámpa árasztja meghitt fényét ősbizalmat és békét sugározva a térben.  A hangtálak meditatív hangja olyan pihentető, relaxív állapotba visz, ahol bár ébren vagyunk és követjük az est vonalát, testünk és tudatunk ellazult.  Nincsenek emóciók, gondolatok, csak az elme mező lecsendesedett közege tükrözi vissza a benső csend és tudatosság zavartalan áramlását.  

A Narada relax jóga nidrá és hangtál meditációs esteken az ősi jóga nidra módszerét

  • hangtál meditációs koncerttel,
  • mélyrelaxációs- és vizualizációs gyakorlatokkal,
  • csakrameditációval, chakraSOUND© meditációval valamint
  • kis jógafilozófiával, jógapszichológiával hangoljuk össze.

Ha szeretsz úgy kikapcsolódni, hogy közben még fejlődhetsz is, Neked való ez a program.

 

A NARADA RELAX JÓGA NIDRA ÉS LÉLEKHANG MEDITÁCIÓ HATÁSAI

A hangtálak kifinomult rezgésével mélyített jóga nidra és lélekHANG meditációs estek támogatják a kiegyensúlyozott, és tartalmas mindennapjaink megteremtését. Rendszeres gyakorlással fejlődik stresszkezelésünk, nő a fizikai és szellemi teljesítőképességünk, javul az alvásminőségünk, kialakul benső egyensúlyunk, erősödik akaraterőnk (sankalpa), önuralmunk (tapaha) valamint tanulási- és  koncentrációs készségünk (dháranánk).  1 óra jóga nidrá pihentető ereje gyakorlással akár  3,5-4 óra mély alvásnak feleltethető meg.   

A Narada relax jóga nidra és lélekHANG meditációs esteken, illetve hanganyagainkkal, albumainkkal  e csodás hatásokat szeretnénk még közelebb vinni mindazokhoz, akik életminőségüket természetes ősi  és 21. századi módszerekkel szeretnék fejleszteni.  Szeretettel várunk!

A Peter HESS Institute által készíttetett és bemért hangtálak meditatív rezgése  a jóga nidra (jógikus mély relaxáció) több ezer éves módszerével egyesítve visszaállítja a test és a tudat őseredeti harmóniáját, valamint elősegíti a teljes fizikai, mentális és érzelmi relaxációt.   Mély ellazulás, az egész napos intenzív szellemi és/vagy testi erőfeszítés után.

 

jóga nidra egy különleges és hatékony eszköz a hétköznapok testi-mentális harmóniájának kialakításában. Akik beemelik ezt a módszert a mindennapjaikba, hamarosan mélyreható változást tapasztalnak az alvásuk minőségében, a tanulás, koncentráció (dharana) és memória fejlődésében, valamint a stresszkezelési készségekben. 

A jóga nidra megfelelő gyakorlássak képessé tesz minket az elme tudattalan részéből érkező intuíciók vételére. Ez az állapot az alapja az ihletettségnek, a inspiratív művészi képességeknek és az intuíciónak és a legkreatívabb tudományos felfedezéseknek.
Gyakoroljunk együtt! 
Várunk feltöltődni, relaxálni, meditálni, vagy csak úgy áramolni a flow-ban, a hangok éteri folyamában.
 
Instruktor: Bakos Judit Eszter PhD,  YA-RYT 500 minősített jógatanár, relax jóga nidra instruktor, mantraénekes
 

RELAX JÓGA NIDRA & LÉLEKHANG MEDITÁCIÓS PROGRAMOK HANGTÁLAKKAL

KLIKK IDE | KONCERT ÉS RENDEZVÉNYEK

 

SAJÁT RELAX JÓGA NIDRA HANGANYAGAINK  | MP3 LETÖLTÉSEK

  • Saját relax- jóga nidra gyakorláshoz | MP3 letöltés és hanganyagok: KLIKK IDE!
  • Fejlődj Patanjali Jóga Szútráival mélyrelaxációbanMP3 letöltés és hanganygok: KLIKK IDE!
  • Relax jóga nidra PENDRIVE8 óra relax jóga nidra & meditáció hangtálakkal | 11  track  +  bónusz: 3 jóga gyakorlatsor